Trainingen

Trainingen

Bij bootcamp komen verschillende aspecten aan bod, zoals kracht, conditie, souplesse, explosiviteit en snelheid. Built 2 Move biedt verschillende vormen van bootcamp aan, de Built 2 Bootcamp, Built 2 Power, Built 2 Kettlebel en Built 2 Run. Verder hebben we een Built 2 Business en een Built 2 Birthday.

Built 2 Bootcamp

Deze bootcamp is een training in de buitenlucht waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van het lichaamsgewicht. Soms gebruiken we materialen zoals gewichten, elastieken en springtouwen. Ook maken we gebruik van bankjes, traptreden en andere elementen in de omgeving.

Built 2 Power

Wil je nog meer materialen gebruiken tijdens de bootcamp, kies dan voor de Built 2 Power. Dit is ook een training in de buitenlucht waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van materialen. Naast gewichten, elastieken en springtouwen maken we ook gebruik van bijvoorbeeld kettlebells, een powerrope, een hammer en autobanden.

Built 2 Kettlebell

Er zijn eindeloos veel oefeningen die je met een kettlebell kan doen. Zowel voor de beginners als de gevorderde personen is dit een leuke les. De techniek is altijd aan te leren en te verbeteren. Uiteraard is het toegestaan om je eigen kettlebell mee te brengen.

Built 2 Run

Nou runners trek de hardloopschoenen maar aan! We gaan in deze training je hardlooptechniek onder de loep nemen. Zowel voor de beginners als ook voor de gevorderden is het belangrijk om blessurevrij te kunnen hardlopen.

Built 2 Business

Trainen samen met je collega's kan met Built 2 Move, Built 2 Business. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bedrijfstrainingen. Dit kan eenmalig, voor een event zijn, of een wekelijkse training in de buurt van het kantoor.

Proef abonnement
5x per maand sporten, zowel reguliere trainingen als specials
€ 35,-*
Per maand op basis van 3 maanden
Basis abonnement
Onbeperkt sporten, zowel reguliere trainingen als specials
€ 40,-**
Per maand op jaarbasis
Budget abonnement
5x per maand sporten, zowel reguliere trainingen als specials
€ 33,50**
Per maand op jaarbasis
10-strippenkaart
Kies voor een 10-strippenkaart met geldigheid van 15 weken
€ 90,-
Per 10 lessen
Losse les
€ 11,-
Per losse les

*prijs per maand, 3 maanden abonnement

**prijs per maand, jaarabonnement

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.