Over

Ik heb een passie voor alles wat met gezondheid, voeding en sport te maken heeft

Mijn naam is Gaby Voorneman. Ik ben geboren op 9 januari 1977 te Katwijk. Van jongs af aan is sport mijn grote passie en ik heb door de jaren heen dan ook meerdere sporten beoefend. Tevens ben ik buitensport instructeur, met als specialisatie mountainbiken en sportklimmen. De laatste jaren ben ik mij ook gaan ontwikkelen als bootcamp instructeur en heb ik mij verder verdiept en bij laten scholen op het gebied van personal training en voeding. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden en trainen van mensen, zowel beginnende als gevorderde sporters.

Graag breng ik mijn ervaring en kennis over op anderen. Ik doe dit altijd op een enthousiaste en motiverende manier. Verder blijf ik mezelf door ontwikkelen door onder andere het volgen van opleidingen en cursussen.

Wanneer ik met u train vind ik het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en plezier heeft in de trainingen. Door dit te combineren met de juiste trainingsmethodes is er op een leuke en fijne manier een goed resultaat te behalen.

Zien hoe mensen na een trainingstraject positief zijn veranderd, is de drijfveer om bevlogen en enthousiast mijn werk te blijven doen.


 

OPLEIDINGEN

Overload Worldwide
Personal Trainer


Overload Worldwide
Personal Hormonal Profiling


AALO
Bootcamp Instructeur


AALO
Kettlebell instructeur


ROC van Amsterdam
MBO 
Sport en Bewegen


 

Reacties zijn gesloten.